Za izgradnju cesta, staza i javne rasvjete na području grada u tijeku su postupci javne nabave

gradska uprava cvijece

Kao jedan od prioriteta Grada Slavonskog Broda svakako je izgradnja i modernizacija cesta, pješačkih i biciklističkih staza te energetski učinkovite javne rasvjete. Trenutno su otvoreni i raspisani natječaji nabave za izgradnju kolnika cesta, pješačkih staza, parkirališta i oborinske odvodnje na području grada.

Tako je u tijeku nabava za izgradnju kolnika u Naselju biskupa Ćirila Kosa, spojne ceste Bilogorska – Ulica Mihovila Pavlinovića, Ulica Šiška Menčetića, Branimirova ulica, spojne ceste Ulica Vida Došena – don Ive Prodana - Franje Marinčevića, za izgradnju oborinske odvodnje i kolnika u Ulici Čaplja IV te Ulicama Livade I i II.

Za radove na izgradnji biciklističke i pješačke staze u Ulici sv. Lovre,  za pješačke staze u Slavonskoj, Moslavačka i Primorskoj ulici, Ulici Ivana Gundulića (A. Cesarca – kružni tok Svačićeva), Ulici don Ive Prodana, u Aleji Miroslava Krleže (parkiralište), Ulici Josipa Jurja Strossmayera i Vatroslava Jagića, Ulici Ivana Gundulića (Ulica H. Badalića-Zrinska ulica) te Naselje Mirkorajon.

Također, traje postupak javne nabave za rekonstrukciju Zagrebačke ulice koja bi uključivala rekonstrukciju prometnice, nogostupa, biciklističke staze i javne rasvjete za što su Gradu Slavonskom Brodu odobrena sredstva u najvećom iznosu potpore od 7.536.800,00 kuna za ulaganje u građenje nerazvrstanih cesta u sklopu mjere 07 iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Planirano je uložiti 2,5 milijuna kuna za izgradnju i modernizaciju rasvjetnih tijela na 32 gradske lokacije, a sredstva će se zatražiti i od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nakon provedenog natječaja, sada je u tijeku izbor izvođača radova za javnu rasvjetu.

Za izgradnju i rekonstrukciju prometnica i pješačkih staza te javne rasvjete na području grada Slavonskog Broda izdvojit će se 11,9 milijuna kuna, čime će grad dobiti 23 kilometra novih i uređenih cesta, staza i javne rasvjete na više od 50 gradskih lokacija.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Za izgradnju cesta, staza i javne rasvjete na području grada u tijeku su postupci javne nabave

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.