Obilježen Dan Glazbene škole

IMG 6678

Glazbena škola Slavonski Brod danas je u svojim prostorijama obilježila spješne godine rada i djelovanja u našem gradu. Program su svojim glazbenim izvedbama uljepšali bivši učenici; Ivana Dročić na flauti, Paulina Kovačević na gitari i Hrvoje Aušić na klaviru. 

Ovaj se tjedan u Glazbenoj školi održavao 6. tjedan glazbe tijekom kojeg su zainteresirani mogli poslušati osnovnoškolce, srednjoškolce i nastavnike Glazbene škole Slavonski Brod, kao i koncert učenika Glazbene škole Franje Kuhača iz Osijeka.
Ravnateljica Mirela Jagodić u uvodnom je govoru izrazila zadovoljstvo dosadašnjim radom, ali i rezultatima tog rada koji su prepoznatljivi. Posebno su ponosni na učenike koji su iz učionica Glazbene škole nastavili i odabrali glazbu kao svoj životni put bilo kroz daljnje obrazovanje ili rad u konzervatorijima diljem Hrvatske i Europe.
Programu obilježavanja Dana Glazbene škole prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić, pohvalivši sve uspjehe učenika i nastavnika, uz zahvalu za sve programe i manifestacije koje su uljepšali svojom glazbenom prisutnošću.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obilježen Dan Glazbene škole

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.