• Ostanite doma

PRIJEM ZA ODBOJKAŠICE I VODSTVO NOVOG PRVOLIGAŠA ŽOK „MATIJA MESIĆ“

zokmmesic.jpg.jpgU čast novim brodskim prvoligašicama danas je u Gradskom poglavarstvu upriličen prijem za odbojkašice, trenere i vodstvo  Ženskog odbojkaškog kluba „Matija Mesić. Čestitajući svima zaslužnima na povijesnom uspjehu brodske ženske odbojke i nezaustavljivom usponu kluba u protekle dvije godine, gradonačelnik dr. Mirko Duspara istaknuo je kako je to dobar primjer da se i u ne baš idealnim uvjetima mogu postići vrhunski rezultati uz veliku količinu uloženog napora igračica, odlično vođenje i stručni nadzor. Već za nekoliko mjeseci, najavio je gradonačelnik, svi brodski dvoranski sportovi pa i odbojka imat će znatno bolje uvjete otvaranjem sportskog kompleksa na Vijušu i školske dvorane na Koloniji. Odbojkašice „Mesića“ nakon ulaska u prvu ligu zaslužuju još više pozornosti i ulaganja.
Uzvraćajući na čestitkama tajnik Predrag Stojić i trener Milenko Lubina odali su zahvalnost Gradu na dosadašnjoj značajnoj potpori, a kapetanica Kristina Mijić obećala da će se i dalje zdušno boriti za boje svog grada nastojeći opravdati svo ulaganje i povjerenje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ODBOJKAŠICE I VODSTVO NOVOG PRVOLIGAŠA ŽOK „MATIJA MESIĆ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.