Sportska natjecanja kao završnica programa obilježavanja Dana grada

DSC 1159

Danas se održavaju dva sportska natjecanja kao završni dio programa proslave i obilježavanja Dana grada Slavonskog Broda. U Sportskoj dvorani „Brod" u tijeku je 8. otvoreno prvenstvo Grada Slavonskog Broda u kickboxingu na kojem su natjecatelji i iz susjednih država Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine. Natjecanja su u tri discipline: kick light, point fighting i light contact, a prvenstvo je u ime Grada Slavonskog Broda svečano otvorio zamjenik gradonačenika Hrvoje Andrić.

U Sportskoj dvorani „Vijuš" održava se 11. Ženski odbojkaški turnir gdje susrete imaju četiri odbojkaška tima: iz Zagreba OK „Novi Zagreb“, iz Našica ŽOK „Našice“, Požege ŽOK„Vallis aurea“ i Slavonskog Broda OK „Posavina Brod.“ Ispred Gradske uprave turnir je otvorila i pozdravila sve natjecatelje zamjenica gradonačelnika Tea Tomas.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Sportska natjecanja kao završnica programa obilježavanja Dana grada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.