Održan program "Zajedno protiv govora mržnje - Prevencija huliganizma"

IMG 6370
Danas je održan preventivni program pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje- Prevencija huliganizma“ kojoj su prisustvovali učenici brodskih srednjih škola.
Mladi su tako imali priliku pogledati projekciju preventivno-edukativnog filma usmjerenog na sprječavanje govora mržnje i huliganizma pod nazivom „Na domaćem terenu- Heimspiel“ kao i druge vizualne sadržaje sa istom namjenom. Ideja ovakve akcije protiv nasilja je mladima predstaviti druge oblike zanimacije pa su tako prisutni bili i uspješni mladi sportaši, kao i grupa Opća opasnost koja je održala koncert u sklopu programa.
Organizator ovog događaja je Policijska uprava brodsko- posavska, a aktivni partneri policije su nadležne državne institucije, jedinice lokalne i područne samouprave, sportske organizacije, klubovi, udruge, umjetnici i drugi istaknuti članovi društvene zajednice. Promicanje kulture tolerancije i nediskriminacije cilj je ovog programa, a događaju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić istaknuvši kako Grad podržava akciju te zahvalivši PU brodsko- posavskoj i svima uključenima.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan program "Zajedno protiv govora mržnje - Prevencija huliganizma"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.