Održan 16. susret sjećanja na poginulu djecu u Domovinskom ratu „Mali križ-velika žrtva“

IMG 6454 resize

U organizaciji Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata danas je u Slavonskom Brodu održan tradicionalni 16. susret sjećanja na poginulu djecu u Domovinskom ratu – „Mali križ – velika žrtva“. U sklopu programa ovogodišnjeg susreta u Crkvi svetog Trojstva služena je sveta misa, nakon čega su, u spomen i sjećanje na 402 djece, koja su poginula u Domovinskom ratu, zapaljene svijeće i položeni vijenci ispred spomen obilježja „Prekinuto djetinjstvo“, a prigodni program održan je u Glazbenoj školi Slavonski Brod.

Uz roditelje poginule djece, predstavnike Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanika predsjednice Republike Hrvatske Ivana Krupeca, izaslanika predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra branitelja Krunoslava Šeremeta, predstavnike PU brodsko-posavske, 16. susretu sjećanja na poginulu djecu u Domovinskom ratu u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao je gradonačelnik Mirko Duspara sa zamjeniciom Teom Tomas.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan 16. susret sjećanja na poginulu djecu u Domovinskom ratu „Mali križ-velika žrtva“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.