„Zlatni cekin" svečano obilježio 25 godina rada

DSC 1306

Centar za rehabilitaciju i odgoj djece „Zlatni cekin" danas je u KKD „Ivana Brlić Mažuranić“ obilježio svojih 25 godina rada. Zlatni cekin uistinu je važno mjesto za ove prostore budući da svojim radom na zdravstvenoj rehabilitaciji, socijalnim uslugama, stručnoj pomoći u obitelji i Montessori vrtićem Cekin, pruža usluge koje okupljaju djecu i obitelji ne samo iz naše županije, već i šire. Brigu i vođenje Zlatnog cekina od njegova osnivanja preuzeli su franjevci Franjevačke provincije „Bosna srebrna“. O potrebi postojanja jednog ovakvog centra govori i brojka od oko 200 djece s teškoćama za koju dnevno skrbi oko 65 djelatnika. Isti će ove godine biti proširen zbog rastućeg broja djece s autizmom te će se Zlatni cekin nadograditi još jednim katom.
U sklopu obilježavanja 25 godina rada danas je održan bogat program. Tako su svoj koncert održali članovi talijanskog zbora coro „Zecchino d´oro“ iz Bologne, učenici slavonskobrodske Glazbene škole, članovi FAB-a i djeca dječjeg vrtića „Cekin“.
Događaju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić te je dječjem zboru koji je prije 25 godina pomogao izgraditi centar, uručio zahvalnicu za esencijalnu i iznimnu ulogu te nesebičnu potporu i doprinos u osnivanju centra Zlatni cekin.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti „Zlatni cekin" svečano obilježio 25 godina rada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.