POČELA GRADNJA NASTAVKA ŠETNICE PREMA POLOJU

stazazapoloj.jpg.jpgOvih dana nastavljeni su intenzivni radovi na cestovnoj infrastrukturi u mnogim dijelovima grada. Stručnjaci „Cestara“ započeli su gradnju  pješačke staze uz Savu od završetka nasipa sve do Poloja što treba biti završeno do svibanjskih susreta motorista. Završeno je asfaltiranje pješačke staze u Radničkoj ulici na Koloniji, a u tijeku je postavljanje završnog asfaltnoj sloja i u ulicama u Naselju kardinala Franje Kuharića i Kolari 4.  Nakon što je proradila asfaltna baza PZC-a uslijedili su završni radovi i na pješačkoj stazi u Bilogorskoj ulici i parkiralištu u Slavonskoj ulici te dijelu staze s ugibalištima u Kolodvorskoj ulici na Jelasu.
Sljedećeg tjedna brodsko Poduzeće za cesta započet će s ugovorenim radovima i na modernizaciji ulice Pavla Šubića na Jelasu.

pjstazaradnicka.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POČELA GRADNJA NASTAVKA ŠETNICE PREMA POLOJU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.