GRADONAČELNIK DUSPARA NA USKRSNOM SUSRETU RODITELJA POGINULIH BRANITELJA

gradroditelj2.jpg.jpgNa Uskrsnom susretu i izvještajnoj skupštini roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Slavonski  Brod brojne okupljene roditelje i goste pozdravio je u ime Gradskog poglavarstva gradonačelnik dr. Mirko Duspara. Čestitavši Udruzi roditelja na izdavanju fotomografije „Poginuli branitelji Domovinskog rata: oni i njihovo djelo su temelj i istina Hrvatske, u kojoj je kao ratni liječnik osobno poznavao većinu poginulih suboraca s brodskog područja, gradonačelnik Duspara još jednom je izrazio zahvalnost roditeljima na žrtvi u stvaranju samostalne Hrvatske. Uz značajniju potporu Grada djelovanju Udruge, na čemu je zahvalio predsjednik Ivan Cindrić, gradonačelnik Duspara izrazio je spremnost za potporom i u ostvarenju inicijative za uređenje doma roditelja poginulih branitelja i ostalih ratnih stradalnika, za što je najpogodnija lokacija bivše jasinjske upravne zgrade u Brodskom Vinogorju koja je trenutno u vlasništvu Croatia osiguranja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK DUSPARA NA USKRSNOM SUSRETU RODITELJA POGINULIH BRANITELJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.