OTVOREN NAJVESELIJI BRODSKI TJEDAN: DJEČJE SVEČANOSTI „U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ“

svijetbaj4.jpg.jpgGlazbeno scenskom čarolijom „U čunu ribara Palunka i njegove žene“ na Korzu, podizanjem zastave dječjih svečanosti, predajom ključa grada djeci i polaganjem cvjetnog vjenčića pred spomenik Ivane Brlić Mažuranić, danas su otvorene tradicionalne dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“.  Ključ grada koji će do petka 24.travnja biti u dječjim rukama predao je gradonačelnik dr. Mirko Duspara istaknuvši kako je to uvod u najveseliji brodski tjedan u godini kada cijeli grad živi u znaku čarolija iz Ivaninih bajki. Pozornicom na Korzu u obliku broda prodefilirali su brojni razigrani mališani iz brodskih dječjih vrtića i osnovnih škola. Najveća atrakcija ovogodišnjih dječjih svečanosti bit će glazbeno-scenska čarolija „Ribar Palunko i njegova žena“ čija je premijera zakazana za ponedjeljak 20.travnja u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić.

svijetbaj17.jpg.jpg





PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVOREN NAJVESELIJI BRODSKI TJEDAN: DJEČJE SVEČANOSTI „U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.