Konstituirana većina Vijeća mjesnih odbora na području grada Slavonskoga Broda

IMG 8068 resize 

Nakon izbora za članove i članice Vijeća mjesnih odbora na području grada Slavonskoga Broda, održanih 20. svibnja 2018. godine, danas je održano i preostalih osam konstituirajućih sjednica Vijeća mjesnih odbora. Tako je novi predsjednik Vijeća mjesnog odbora "Josip Rimac" Marinko Bilić s kandidacijske liste Mirko Duspara- nezavisni, dok je njegov zamjenik Nikola Destanović sa iste liste.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora "Jelas" izabran je Andrija Bašić, dok je njegov zamjenik Marko Jurić, obojica sa kandidacijske liste Mirko Duspara- nezavisni.
Predsjednik Vijeća mjesnog odbora "Budainka" je Ivica Rašić s kandidacijske liste Mirko Duspara-nezavisni, kao i njegova zamjenica Ivanka Radoš.
Na čelu mjesnog odbora "Brodski Varoš" u sljedeće četiri godine bit će Tomislav Tekić sa zamjenicom Anamarijom Vukelić (HDZ/HSP).Predsjednik Vijeća mjesnog odbora "Zrinski Frankopan" je Slavko Jurković, dok je za njegovog zamjenika izabran Viktor Matković, obojica s kandidacijske liste HDZ/HSP. Novi predsjednik Vijeća mjesnog odbora „Dr. Ante Starčević“ je Tonček Josip sa kandidacijske liste Mirko Duspara-nezavisni, jednako kao i njegova zamjenica Katarina Bubalo.

Vijeća mjesnih odbora „Josip Juraj Strossmayer“ i „Mali Pariz“ danas nisu konstituirana, a nova konstituirajuća sjednica bit će sazvana u zakonskom roku.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Konstituirana većina Vijeća mjesnih odbora na području grada Slavonskoga Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.