Velika zainteresiranost djece i roditelja za prvi Brodski ljetni kamp

Objavljeno: 14. lipnja 2018.

zzzzzljetni kamp

Kako bi se djecu potaknulo na zdrav način provođenja ljetnih praznika i slobodnog vremena, Grad Slavonski Brod je pokrenuo novi program pod nazivom „Brodski ljetni kamp“. Projekt je namijenjen učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole uz uvjet da znaju plivati, a djeci se omogućuje cjelodnevno organizirano provođenje slobodnog vremena, uz stručni nadzor profesora kineziologije, na Gradskim bazenima, u prostoru Sportske dvorane „Vijuš“ te na Gradskom kupalištu Poloj.

Prijave na prvi Brodski ljetni kamp mogle su se podnijeti do jučer, odnosno 13. lipnja, a roditelji i djeca pokazali su izniman interes za aktivno provođenje slobodnog vremena i ljetnog odmora te su sve prijave trenutačno u obradi.

Brodski ljetni kamp započinje sljedeći tjedan, odnosno 18. lipnja i trajat će do 13. srpnja, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 sati, a mjesečna cijena za polaznike iznosi 300,00 kuna. Polaznici će imati priliku usavršiti svoje plivačke tehnike, trenirati gimnastiku, stolni tenis, nogomet, rukomet, košarku i odbojku ili igrati badminton, kuglanje, pikado i stolni tenis.

Brodski ljetni kamp- program