Još traju prijave za upis učenika u program produženog boravka školske godine 2018./2019.

Objavljeno: 20. lipnja 2018.

zzzzzzzzzzz skola resize

Program produženog boravka provodi se u svim redovnim osnovnim školama na području grada, a prijave za upis učenika u sljedeću školsku godinu su još u tijeku.  Da je program produženog boravka uspješan pokazuje velik interes i podatak da je u protekloj školskoj godini uključivao više od 300 učenika što je gotovo četiri puta više polaznika u odnosu na šk.g. 2015./2016. kada je program uveden.

Grad Slavonski Brod ovim putem poziva i podsjeća sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program produženog boravka u gradskim osnovnim školama. Upis učenika u program produženog boravka školskoj godini 2018./2019. obavljat će se u zgradi Gradske uprave Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1.

Ispunjeni zahtjev i potrebnu dokumentaciju roditelji osnovnoškolaca mogu dostaviti u Pisarnicu Gradske uprave, Vukovarska 1, pod oznakom "Društvene djelatnosti-upis u program produženog boravka", ili skeniranu putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Pozivamo roditelje da prijave za produženi boravak predaju najkasnije do 30. lipnja 2018., kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine.

Sve informacije roditelji mogu dobiti na brojeve telefona: 035/217-012, 217-083.

Uz zahtjev roditelji prilažu:


Prilog: