Održan 12. ultramaraton „108 kilometara za 108. brigadu"

NASLOVNA resize

Udruga za rekreativno, cestovno i planinsko trčanje i hodanje Slavonski Brod TK BRACE od 2006. godine organizira memorijalni ultramaraton Ovčara-Vukovar-Slavonski Brod pod nazivom „108 kilometara za 108. brigadu". Na taj način odaju počast svim pripadnicima slavonskobrodske 108. brigade ZNG-a. U sklopu 27. obljetnice osnutka 108. brigade, ultramaratonci ove godine su se po dvanaesti put zaputili na ovu dugu rutu. Nakon 12 sati trčanja, nešto prije 20 sati, oko 30 sudionika memorijalnog ultramaratona stigli su na Trg Ivane Brlić-Mažuranić u Slavonskom Brodu.

Kako bi se s posebnim pijetetom prisjetili i odali počast za sve branitelje te pripadnike slavonskobrodske 108. brigade koji su dali svoje živote u Domovinskom ratu za slobodu koju danas uživamo, cvijeće i svijeće kod Spomenika poginulim braniteljima položili su izaslanici Ureda predsjednice Republike Hrvatske i predsjednika Hrvatskog sabora, sudionici ultramaratona, a ispred Grada Slavonskog Broda to je učinila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas.





PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan 12. ultramaraton „108 kilometara za 108. brigadu"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.