GRAD SLAVONSKI BROD SUBVENCIONIRA IZOBRAZBU PRVOG NARAŠTAJA CISCO AKADEMIJE

cisco1.jpg.jpgGrad Slavonski Brod subvencionirati će školovanje za sve polaznike prve generacije Cisco Akademije Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Upravni odjel za društvene djelatnosti Gradskog poglavarstva je predložilo, a Gradsko poglavarstvo usvojilo suglasnost o  subvenciji školarine za CISCO polaznike. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave. Prijave traju zaključno sa četvrtkom 30.travnja 2009.
Cilj ovog projekta je stvaranje stručnjaka IT tehnologija s područja Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, uvođenje informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sve segmente društva i stvaranja preduvjeta za brži gospodarski razvoj grada.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRAD SLAVONSKI BROD SUBVENCIONIRA IZOBRAZBU PRVOG NARAŠTAJA CISCO AKADEMIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.