Održan memorijalni rukometni turnir "Sjećanje na Dejana"

naslovna

U sportskoj dvorani „Brod“ otvoren je 7. memorijalni rukometni turnir „ Sjećanje na Dejana“ u organizaciji Rukometne škole „Dejan Krtolica“. Otvorenju natjecanja, na kojem sudjeluju rukometne ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine prisutni su bili Dejanovi roditelji i sestra, a Dejanova majka je u emotivnom govoru svim mladim natjecateljima zahvalila što s ljubavlju prema rukometu i okupljanjem na turniru održavaju uspomenu na mladost i duh njezina sina. Memorijalni turnir je otvorila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je istaknula kako kroz ovaj turnir sjećanje na Dejana Krtolicu, tragično poginulog hrvatskog branitelja koji je bio i veliki zaljubljenik u rukomet, nikada neće nestati.

Škola  rukometa "Dejan Krtolica" u suradnji s muškim i ženskim rukometnim klubom Brod već šest proteklih godina organizira rukometni turnir "Sjećanje na Dejana", a za to vrijeme je kroz njihove dvorane prošlo više od 2000 mladih rukometaša i rukometašica iz svih dijelova Hrvatske i susjednih država. Turnir je jučer otvoren, a traje i danas kada će se dodijeliti medalje najboljima i sudionicima ovog rukometnog turnira.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan memorijalni rukometni turnir "Sjećanje na Dejana"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.