DRUGI SAJAM CVIJEĆA „FLORAFEST“ U TVRĐAVI U SUBOTU I NEDJELJU (25. I 26.TRAVNJA)

floraf.jpg.jpgNa tragu uspješnog i odlično prihvaćenog prošlogodišnjeg prvog  sajma cvijeća, Grad Slavonski Brod organizira u subotu i nedjelju (25. i 26.travnja) 2. Florafest koji će u prostorima Tvrđave okupiti oko 70 izlagača ne samo iz svih dijelova Hrvatske već po prvi puta i iz inozemstva - Bosne i Hercegovine (Sarajeva) i Srbije (Novog Sada).
Svečano otvaranje Sajma cvijeća predviđeno je u subotu u 10 sati, a ulaz na sve priredbe besplatan je, a troškova su pošteđeni i svi izlagači.  
Zadovoljstvo odazivom gotovo dvostruko većeg broja izlagača, među kojima prevladavaju proizvođači cvijeća iz svih dijelova Hrvatske, izrazio je na današnjoj konferenciji za novinare i gradonačelnik dr. Mirko Duspara pozvavši sve Brođane i goste da ovog vikenda prošetaju do Tvrđave i uvjere se u raskošan izgled s novim cvjetnim gredicama za što su zaslužni djelatnici brodskog Komunalca i brojnih komunalnih tvrtki iz cijele Slavonije.
Uz natkriveni prostor od 400 kvadrata u središtu Oružnog trga,  pozornica 2.Florafesta bit će cijela Tvrđava i prilaz od središta grada koji je posebno uređen nizom maštovitih cvjetnih gredica. Ovogodišnji raniji datum održavanja sajma već se pokazao punim pogotkom. Nakon otvaranja sajma sve do nedjeljnog poslijepodneva bit će priređeni i brojni popratni programi za sve uzraste. 
floraf7.jpg.jpg  

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DRUGI SAJAM CVIJEĆA „FLORAFEST“ U TVRĐAVI U SUBOTU I NEDJELJU (25. I 26.TRAVNJA)

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.