Raspisan natječaj za izgradnju novog dječjeg vrtića u Ulici Augustina Kažotića

vrtici

Grad Slavonski Brod uskoro će biti bogatiji i sadržajniji za još jedan gradski dječji vrtić i to u Ulici Augustina Kažotića na području najvećeg Mjesnog odbora „Dr. Ante Starčević.“ Raspisan je natječaj javne nabave za izgradnju procijenjene vrijednosti 5,1 milijuna kuna. Ovo će biti četvrti novoizgrađeni vrtić na području grada unatrag osam godina.

Zgrada vrtića bit će površine oko 740 m2, a uključuje prostor za boravak djece, višenamjensku dvoranu, prostor za odgajatelje te ostale prateće sadržaje koji su potrebni u vrtiću. Planirano je da vrtić pohađaju tri odgojno-obrazovne skupine: jaslice i dvije vrtićke skupine.

Na području grada u posljednjih osam godina izgrađena su tri nova gradska dječja vrtića s 3.000 m2 novog prostora boravka za najmlađe Brođane, sedam vrtića energetski je obnovljeno, a u sve je ukupno uloženo oko 30 milijuna kuna kako bi se poboljšala kvaliteta i uvjeti u kojima se provodi program predškolskog odgoja i obrazovanja za polaznike i za djelatnike u vrtićima.

Podsjećamo da je planirana izgradnja još jednog novog vrtića na mjestu sportske dvorane „Sokol“ koja bi obnovom dobila namjenu prvog sportskog vrtića u Slavonskom Brodu, ali i na području županije. Svi ostvareni i planirani projekti sastavni su dio predanog i kontinuiranog rada na tome da se grad Slavonski Brod izgradi kao ugodno, sigurno i uređeno mjesto za život mladih koji će u našem gradu raditi, živjeti i osnovati obitelj.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Raspisan natječaj za izgradnju novog dječjeg vrtića u Ulici Augustina Kažotića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.