U TVRĐAVI ODRŽAN DVODNEVNI SAJAM CVIJEĆA 2. FLORAFEST SLAVONSKI BROD

sajamcvi.jpg.jpgDanas je gradonačelnik dr. Mirko Duspara otvorio 2. Sajam cvijeća Florafest u Tvrđavi uz prigodan kulturno-zabavni program i nastupe Limene glazbe „Željezničar“, brodskih mažoretkinja, lutkara, Folklornog ansambla Broda i pjevačke skupine „Vesele Šokice“. U natkrivenom šatoru i vanjskim prostorima na Oružnom trgu u središtu Tvrđave bogatu ponudu cvijeća predstavilo je 50-ak izlagača iz cijele Hrvatske, a po prvi puta i iz Srbije i BiH. Raznovrsna ponuda i prihvatljive cijene uz prekrasno uređen okoliš privukle su u Tvrđavu već prvih nekoliko sati na tisuće posjetitelja za koje su pripremljeni i bogati popratni sadržaji, od programa Živuće povijesti gradske Turističke zajednice do nastupa zabavljača, glumaca i plesača.
Uvod ovogodišnjem sajmu cvijeća  bio  je na poticaj brodskog Komunalca susret  predstavnika komunalnih tvrtki diljem Hrvatske te iz Novog Sada i Sarajeva koji su svoje umijeće u uređenju gradskog zelenila pokazali postavivši dvadesetak cvjetnih gredica koji će posjetitelje Tvrđave i središta grada podsjećati na uspješnu brodsku cvjetnu sajamsku priredbu. Na završetku sajma gradonačelnik dr. Mirko Duspara uručio je svim izlagačima zahvalnice uz pozdrav: vidimo se i dogodine u Slavonskom Brodu na još sadržajnijem 3.Sajmu cvijeća Florafest.
sajamcvi2.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

sajagrupna.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U TVRĐAVI ODRŽAN DVODNEVNI SAJAM CVIJEĆA 2. FLORAFEST SLAVONSKI BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.