Napreduju radovi na izgradnji pješačke staze u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

IMG 0121 resizeUlica Josipa Jurja Strossmayera, kao jedna od najfrekventnijih gradskih ulica, uskoro se pridružuje popisu lokacija s uređenim pješačkim stazama. Naime, u sklopu Programa gradnje za ovu godinu proteklog tjedna su započeli radovi na izgradnji pješačke staze na sjevernoj strani Strossmyerove ulice, na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog, u duljini od 759,90 m te na južnoj strani Strossmayerove ulice, na potezu uz parkiralište do ulice Andrije Štampara, u duljini od 95,03 m. Ukupna vrijednost radova iznosi oko milijun kuna. Kako izgleda gradilište nove pješačke staze u ovoj gradskoj ulici možete vidjeti u priloženoj foto galeriji.

Trenutno se radi i na izgradnji pješačke i biciklističke staze u Ulici sv. Lovre, a u 2018. godini planirani su i radovi na slijedećim lokacijama: Slavonska ulica, Moslavačka ulica, Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica don Ive Prodana, Aleja Miroslava Krleže, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu i Ulica Matije Gupca.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Napreduju radovi na izgradnji pješačke staze u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.