Slavonska ulica dobiva novu pješačku stazu

IMG 0163 resizeGrad Slavonski Brod svake godine izdvaja značajna sredstva za izgradnju i modernizaciju cesta i staza na području grada. Tako je u sklopu planiranih radova za ovu godinu nedavno započela izgradnja pješačke staze u Slavonskoj ulici u duljini od 381 m, a ukupna vrijednost ugovorenih radova  iznosi 177.358,44 kn.

Trenutno se radi i na izgradnji pješačke staze u Ulici Josipa Jurja Strossmayera te pješačke i biciklističke staze u Ulici sv. Lovre, a u 2018. godini planirani su i radovi na slijedećim lokacijama: Slavonska ulica, Moslavačka ulica, Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica don Ive Prodana, Aleja Miroslava Krleže, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu i Ulica Matije Gupca.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonska ulica dobiva novu pješačku stazu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.