GRADONAČELNIK SA SREDNJOŠKOLCIMA NA POLOJU NA STARTU UTRKE POVODOM OBILJEŽAVANJA EUROPSKOG TJEDNA

utrkasrednj5.jpg.jpgSudjelujući u obilježavanju dana Brodsko-posavske županije i 14. obljetnice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Bljesak, kojom je i Grad Slavonski Brod konačno izbavljen iz dugotrajne prometne izolacije, gradonačelnik dr. Mirko Duspara položio je vijence i zapalio svijeće u počast svim poginulim sudionicima Bljeska ispred središnjeg križa na Gradskom groblju, spomenika prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu na Trgu pobjede te spomenika svim hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu na Trgu Stjepana Miletića.

Odazvavši se pozivu organizatora, gradonačelnik je istoga dana otvorio 2.Međužupanijsku smotru flautista u Glazbenoj školi koja je okupila mlade flautiste iz 15 glazbenih škola iz cijele Slavonije i sjeverozapadne Hrvatske. Unatoč zgusnutom rasporedu prokolarnih obveza gradonačelnik Duspara pozdravio je i bivše radne kolegice i kolege iz brodske službe Hitne medicinske pomoći na obilježavanju Dana hitne medicinske pomoći i družio se s mladim sugrađanima, sudionicima srednjoškolskog krosa od Poloja do Gradskog stadiona u sklopu obilježavanja Europskog tjedna. Na poziv ravnatelja Osnovne škole "Bogoslav Šulek" gradonačelnik se sa suradnicima pridružio obilježavanju dana OŠ B.Šulek razgledavši izložbu učeničkih radova. Na poziv iz Visokogradnje, gradonačelnik je obišao i gradilište stadiona NK "Amater" na Jelasu uvjerivši se u zamašne radove koji će biti završeni do jeseni i početka nove natjecateljske sezone.

 

 

ubsulek4.jpg.jpguamateru1.jpg.jpgflaut4.jpg.jpg

 

 

 

 

 

hitnapomoc3.jpg.jpgdanzupanij10.jpg.jpgdanzupanij8.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK SA SREDNJOŠKOLCIMA NA POLOJU NA STARTU UTRKE POVODOM OBILJEŽAVANJA EUROPSKOG TJEDNA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.