GRADONAČELNIK URUČIO DIPLOME ČLANOVIMA UDRUGE „SEDAM PLUS“ O ZAVRŠENOJ INFORMATIČKOJ IZOBRAZBI

sedamplus3.jpg.jpgU povodu završetka informatičke izobrazbe za članove brodske udruge „Sedam plus“ koja okuplja roditelje i djecu iz višečlanih obitelji, danas je gradonačelnik dr. Mirko Duspara uručio diplome 17 polaznika izobrazbe koju je u organizaciji „Ivore“ s Ministarstvom obitelji sufinancirao i grad Slavonski Brod. Čestitajući svim polaznicima na uspješno završenoj višemjesečnoj izobrazbi gradonačelnik je poželio da stečena znanja iskoriste u poslu i svakodnevnom životu obećavši da će i dalje podupirati slične projekte u ostvarenju vizije grada prepoznatljivog po primjeni novih tehnologija i znanja.
Gradonačelnik Duspara danas je posjetio i gradilište sportske dvorane Vijuš na kojem je započelo asfaltiranje parkirališta u sklopu uređenja okoliša što će biti gotovo i prije završetka radova u unutrašnjosti dvorane.

sedamplus6.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

okolvij4.jpg.jpg

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK URUČIO DIPLOME ČLANOVIMA UDRUGE „SEDAM PLUS“ O ZAVRŠENOJ INFORMATIČKOJ IZOBRAZBI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.