U Ulici Matije Gupca radovi na izgradnji pješačke staze u punom jeku

naslovna resize

Na više gradskih lokacija aktualni su radovi u sklopu Programa gradnje za 2018. godinu pa se tako intenzivno radi na izgradnji pješačko-biciklističke staze na zapadnoj strani Ulice Matije Gupca. Trenutačno je u tijeku postavljanje rubnika na dužini od 329 m, a ukupna vrijednost radova iznosi 602.457,69 kuna.

Podsjetimo, da je u tijeku i izgradnja pješačke staze na sjevernoj strani Ulice Josipa Jurja Strossmayera, na potezu do Ulice Ksavera Šandora Đalskog, u duljini od 759,90 m te na njenoj južnoj strani, na potezu uz parkiralište do ulice Andrije Štampara, u duljini od 95,03 m ukupne vrijednosti radova oko milijun kuna. 
U Ulici sv. Lovre gradi se pješačka i biciklistička staza na dužini od 908 metara, a u Slavonskoj ulici pješačka staza na dužini od 381 metar.

Također, u 2018. godini planirani su i radovi na sljedećim lokacijama: Moslavačka ulica, Primorska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica don Ive Prodana, Aleja Miroslava Krleže, Ulica Vatroslava Jagića, Ulica Ivana Gundulića, prostor kod samoposluge na Mikrorajonu.

Aktualne radove pogledajte u Ulici Matije Gupca pogledajte u našoj fotogaleriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Ulici Matije Gupca radovi na izgradnji pješačke staze u punom jeku

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.