PREDSTAVLJEN PROGRAM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA 16.SVIBNJA

presdangrada.jpg.jpgNa današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je obiman i sadržajan program obilježavanja Dana grada Slavonskog Broda i blagdana Svetog Ivana Nepomuka, 16.svibnja, koji započinje 6.susretom motorista 8. i 9.svibnja, a završava 24.svibnja 9.karate turnirom mladeži. Središnji trodnevni program počinje u petak 15.svibnja polaganjem vijenaca poginulim i umrlim Brođanima, svečanom svetom misom te tradicionalnim Ivanjskim svečanostima i paljenjem krijesa što će se ove godine upriličiti u Tvrđavi. U Tvrđavi će od petka do nedjelje (15. do 17.svibnja) uz međunarodni festival vatrometa (Flamma fest) svake večeri biti upriličeni za građane besplatni koncerti (Slavonske lole, Prljavo kazalište, Baruni), a u subotu 16.svibnja  organizirat će se i dan maturanata. Posebnost ovogodišnje proslave Dana grada zbog lokalnih izbora bit će izostanak svečane sjednice Gradskog vijeća umjesto čega će gradonačelnik u četvrtak 14.svibnja upriličiti svečani prijem u dvorani Glazbene škole.  

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJEN PROGRAM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA 16.SVIBNJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.