ZAKLJUČCI S 64. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

grpogl2003.jpg.jpgNa današnjoj 64.sjednici Gradsko poglavarstvo je izabralo najpovoljnijeg ponuditelja za uređenje pročelja četiri zgrade u Svačićevoj ulici , usvojilo zamolbu tvrtke Plinex za oslobađanje plaćanja dijela komunalnog doprinosa za izgradnju proizvodno-poslovnog objekta, prihvatilo prijedlog za darovanje zemljišta  u Naselju Andrija Hebrang za izgradnju nove crkve, potvrdilo zaključak o darovanju zemljišta Strojarskom fakultetu i utvrdilo prijedlog za dodjelu 12 gradskih stanova u Kažotićevoj ulici.

Najpovoljnijim izvođačem radova na uređenju pročelja četiri stambene građevine u Svačićevoj odabran je „Šprajc THD“ s ponuđenim iznosom od 404.549 kuna, a radovi započinju odmah.
Sukladno ranijoj gradskoj odluci, udovoljeno je zamolbi tvrtke „Plinex“ za oslobađanje plaćanja 50 posto komunalnog doprinosa  (61.257 kuna) radi  izgradnje proizvodno-poslovnog objekta u kojem će se zaposliti novih 10 djelatnika.
Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji Gradsko poglavarstvo ponudit će darovanje zemljišne parcele od 1.500 kvadrata u Naselju Andrija Hebrang radi izgradnje nove crkve.
Gradsko poglavarstvo dalo je Ministarstvu gospodarstva pozitivno mišljenje o učincima izgradnje prodavaonica u Coloseum Gradskom centru koji će se graditi na bruto površini od 48.794 kvadrata na Jelasu.
Poglavarstvo je dalo i suglasnost za otkup obiteljske kuće u ulici 3. Gardijske brigade na Jelasu u blizini novog mosta preko Mrsunje u cilju bolje preglednosti prometa te odobrilo prijedlog za dodjelu 12 gradskih stanova u Kažotićevoj ulici u kojima će se zbog veličine  (manji  trosobni stanovi od 50 kvadrata) smjestiti obitelji s više djece s postojeće rang-liste

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 64. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.