Prvašićima gradskih osnovnih škola uručeni pokloni povodom početka školske godine

IMG 7434

Prvašići gradskih osnovnih škola danas su po prvi puta sjeli u školske klupe. Kako bi im zaželjeli uspjeh u prvoj školskoj godini, gradonačelnik Mirko Duspara i njegovi zamjenici Tea Tomas i Hrvoje Andrić već su u jutarnjim satima krenuli u posjete gradskim osnovnim školama te prisustvovali školskim priredbama za najmlađe učenike koji su tek zakoračili u svijet obrazovanja.

Grad Slavonski Brod i ove je godine za njih pripremio poklone pa je tako 620 učenika prvih razreda svih osnovnih škola na području grada dobilo komplet pribora za likovni odgoj. Na samom početku njihova osnovnoškolskog obrazovanja gradonačelnik i njegovi zamjenici ohrabrili su prvašiće te im poželjeli puno uspjeha i sreće u prvoj školskoj godini pred njima.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Prvašićima gradskih osnovnih škola uručeni pokloni povodom početka školske godine

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.