Pripreme za asfaltiranje u Aleji Miroslava Krleže

IMG 2069 resize

U Aleji Miroslava Krleže, u blizini Osnovne škole „Bogoslav Šulek“ napreduju radovi na izgradnji parkirališta i pješačke staze u dužini od 34 metra, a ukupne vrijednosti radova iznosi 104.985,25 kuna. U tijeku je završna priprema za asfaltiranje staze i parkirališnih mjesta.

Podsjetimo da nove pješačke staze imaju Moslavačka ulica, Slavonska ulica, Ulica Matije Gupca, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, Ulica dr. Mile Budaka, Ulica sv. Lovre pješačka i biciklistička staza, a nedavno je započela i 9,4 milijuna kuna vrijedna rekonstrukcija Zagrebačke ulice kojom će se izgraditi cesta, nogostupi i javna rasvjeta te biciklistička staza na dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic. Isto tako, izgradnja je u tijeku u Ulici don Ive Prodana, na istočnoj strani Ulice Vatroslava Jagića i Primorskoj ulici. Podsjećamo da će uskoro započeti izgradnja i na pješačkim stazama u Ulici Ivana Gundulića i Naselju Mikrorajon (kod samoposluge).

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Pripreme za asfaltiranje u Aleji Miroslava Krleže

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.