Foto galerija: napreduje rekonstrukcija Zagrebačke ulice

IMG 2258

Napreduje rekonstrukcija jedne od najdužih gradskih prometnica- Zagrebačke ulice. Naime, sredinom kolovoza započeli su radovi u vrijednosti od 9,4 milijuna kuna koji obuhvaćaju cestu, nogostupe i javnu rasvjetu te izgradnju biciklističke staze na dijelu od Splitske ulice do Ulice Bečic. Podsjetimo, prema Ugovoru o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta Gradu Slavonskom Brodu su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 7,5  milijuna kuna, a projekt je bio prijavljen kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

Kada je riječ o ostalim lokacijama obuhvaćenim ovogodišnjim programom gradnje, nove pješačke staze danas imaju Moslavačka ulica, Slavonska ulica, Ulica Matije Gupca, Ulica Josipa Jurja Strossmayera te Budakova ulica i Ulica sv. Lovre koje su, uz pješačku, dobile i novu biciklistička staza.

U tijeku su radovi i na izgradnji pješačkih staza u Ulici don Ive Prodana, na istočnoj strani Ulice Vatroslava Jagića, u Primorskoj ulici te u Aleji Miroslava Krleže koja će, uz stazu, dobiti i nova parkirna mjesta u blizini OŠ"Bogoslav Šulek". Uskoro će započeti izgradnja pješačkih staza u Ulici Ivana Gundulića i na Naselju Mikrorajon (kod samoposluge).

Kako izgledaju radovi u Zagrebačkoj ulici možete vidjeti u priloženoj foto galeriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Foto galerija: napreduje rekonstrukcija Zagrebačke ulice

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.