Grad Slavonski Brod donirao klima uređaje Odjelu za pulmologiju Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“

 IMG 2447

Kako bi se poboljšali uvjeti boravka u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, Grad Slavonski Brod ovih je dana uručio vrijednu donaciju slavonsko-brodskom Odjelu za pulmologiju. Riječ je o klima uređajima koji su postavljeni u tri bolničke sobe te će zasigurno omogućiti ugodniji boravak bolesnika ovog odjela.

Podsjetimo, krajem rujna 2016. Grad je uručio vrijednu donaciju Odjelu kardiologije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“. Riječ je o defibrilatoru ZOLL R ALS s 3-kanalnim EKG-om ukupne vrijednosti 71.112,50 kuna. Naime, uređaj za defibrilaciju srca neophodan je ovom odjelu na kojem često borave teški bolesnici, nerijetko u kritičnom stanju, a ova vrijedna donacija svakako je olakšala rad liječničkog tima koji o njima skrbi. Također, Grad je ranije i brodskom Odjelu rodilišta donirao prijeko potrebne klima uređaje, a krajem 2015. godine vrijedne donacije u obliku potrebne medicinske opreme uručene su i Zavodu za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije te OHBP-u i Odjelu ortopedije OB „Dr. Josip Benčević“.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad Slavonski Brod donirao klima uređaje Odjelu za pulmologiju Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.