Foto galerija: pogledajte kako napreduje uređenje objekta Nogometnog kluba „Podvinje“

IMG 2461

Početkom rujna započeli su radovi na objektu Nogometnog kluba „Podvinje“ u vrijednosti od 282.800,00 kuna koji će omogućiti kvalitetnije uvjete za postizanje novih sportskih rezultata. U sklopu tih radova napravljena je rekonstrukcija krovišta objekta, a preostaje urediti unutarnje klupske prostorije. 

Podsjetimo da su početkom srpnja počeli i radovi na uređenju objekta NK „MV Croatia 1976“ gdje će se zadržati postojeći sportsko-rekreacijski i poslovno-ugostiteljski sadržaj u cijelosti, uz što će se nadograditi spremišta i nadstrešnice sa sjeveroistočne strane objekta. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi oko 500.000,00 kuna,a Grad je prošle godine financirao i radove na uređenju prostorija kluba. Kada je riječ o ulaganjima u projekte s područja sporta, u posljednjih trinaest godina uložen je iznos od oko 130 milijuna kuna. Ovim sredstvima je financirana izgradnja Gradskih bazena, stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“ i NK „Amater“, dvorane „Vijuš“, kuglane i novih prostora za boksače, izgradnja sportskog objekta NK „Graničar“ u Varošu, uređenje stadiona NK Budainka- Kolonija, uređenje ŠRC „Klasije“, izgradnja četiri nove školske sportske dvorane, izgradnja novog skate parka, postavljanje fitness sprava na šetnici prema Poloju te izgradnja malonogometnog igrališta na umjetnoj podlozi na Naselju Kolonija.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Foto galerija: pogledajte kako napreduje uređenje objekta Nogometnog kluba „Podvinje“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.