PRIJEM ZA DJEČJI ZBOR GLAZBENE ŠKOLE SLAVONSKI BROD U POVODU USPJEHA U VARAŽDINU

prijemglazbsk2.jpg.jpgU povodu osvajanja Zlatne plakete na 52. glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu, danas je u Gradskom poglavarstvu upriličen prijem za dječji zbor Glazbene škole Slavonski Brod predvođen voditeljicom prof. Danijelom Božičević i ravnateljem škole prof. Hrvojem Mihićem.
U konkurenciji zborova iz Rijeke, Splita i Zagreba dječji zbor iz Slavonskog Broda osvojio je najveći broj bodova i Zlatnu plaketu. Na uspješnom predstavljanje svoje škole i grada Slavonskog Broda voditeljici i mladim zborašima čestitali su brodski gradonačelnik dr. Mirko Duspara i zamjenica dr. Željka Krištof. Zaželjevši da im ovo značajno priznanje bude poticaj za nastavak bavljenja glazbom gradonačelnik Duspara izrazio je veselje spoznajom da brodsko Hrvatsko pjevačko društvo “Davor” ima tako lijepu budućnost.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA DJEČJI ZBOR GLAZBENE ŠKOLE SLAVONSKI BROD U POVODU USPJEHA U VARAŽDINU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.