Za učenike i studente u tijeku predaja zahtjeva za subvenciju javnog gradskog prijevoza

Objavljeno: 17. rujna 2018.

upravaljeto

Grad Slavonski Brod i u novoj školskoj/akademskoj godini subvencionira javni gradski prijevoz učenicima i studentima s prebivalištem na području Slavonskog Broda. Stoga ovim putem obavještavamo da je podnošenje zamolbi u tijeku te pozivamo zainteresirane učenike i studente da svoje zamolbe podnesu na propisanom obrascu u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1, Slavonski Brod.

Učenicima i studentima koji podnesu zamolbe u navedenom razdoblju bit će izdana potvrda s kojom mogu izraditi subvencioniranu kartu za mjesec rujan u poslovnici Terzić-busa na Autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu. Učenici koji ostvare pravo na subvenciju prijevoza od strane Grada participiraju u cijeni prijevoza s iznosom od 100,00 kuna. 

Učenicima srednjih škola, čije je mjesto školovanja udaljeno više od 5 kilometara od mjesta stanovanja javni prijevoz sufinancira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Navedeni učenici NE PODNOSE zamolbe za subvencioniranje Gradu Slavonskom Brodu.

1. Propisani obrazac podnositelji mogu preuzeti i u Upravnom odijelu za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda.

2. Uz prijavu je potrebno dostaviti
   - potvrdu o redovitom školovanju
   - presliku osobne iskaznice učenika ili roditelja/staratelja
   - OIB učenika/studenta.