• Ostanite doma

ZAKLJUČCI SA 65. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

poglav130509.jpg.jpgNa današnjoj 66. sjednici Gradskog poglavarstva usvojen je obiman prijedlog antirecesijskih mjera grada Slavonskog Broda od kojih se većina već odavna primjenjuju u svakodnevnom životu. Među onim mjerama čija primjena tek slijedi izdvaja se današnja odluka Poglavarstva o prodaji 12 parcela građevinskog zemljišta u Zoni malog gospodarstva Kolonija, veličine od 1674 do 3386 kvadrata po početnoj cijeni od 40 kuna po kvadratu, namijenjenih za industrijsko-proizvodne, obrtničko-proizvodne sadržaje i prikladne tehnologije radi zaštite okoliša.
Za najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu inspicijentske komunikacijske oprema u Kazališno-koncertnoj dvorani odabran je Audio video consulting iz Zagreba s ponuđenim iznosom od 449.783 kune.
Dana je suglasnost za zaključenje dodatka ugovoru o nabavi i ugradnji opreme za osmerostaznu kuglanu za postavljanje tribina s 80 sjedalica.  „Brodskim leptirićima“odobrena je potpora za odlazak na svjetski festival plesa u Rumunjsku, a župi Svete Obitelji oslobađanje plaćanja 12.142 kune komunalnog doprinosa za rekonstrukciju župne crkve.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI SA 65. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.