ZAKLJUČCI SA 65. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Objavljeno: 13. svibnja 2009.
poglav130509.jpg.jpgNa današnjoj 66. sjednici Gradskog poglavarstva usvojen je obiman prijedlog antirecesijskih mjera grada Slavonskog Broda od kojih se većina već odavna primjenjuju u svakodnevnom životu. Među onim mjerama čija primjena tek slijedi izdvaja se današnja odluka Poglavarstva o prodaji 12 parcela građevinskog zemljišta u Zoni malog gospodarstva Kolonija, veličine od 1674 do 3386 kvadrata po početnoj cijeni od 40 kuna po kvadratu, namijenjenih za industrijsko-proizvodne, obrtničko-proizvodne sadržaje i prikladne tehnologije radi zaštite okoliša.
Za najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu inspicijentske komunikacijske oprema u Kazališno-koncertnoj dvorani odabran je Audio video consulting iz Zagreba s ponuđenim iznosom od 449.783 kune.
Dana je suglasnost za zaključenje dodatka ugovoru o nabavi i ugradnji opreme za osmerostaznu kuglanu za postavljanje tribina s 80 sjedalica.  „Brodskim leptirićima“odobrena je potpora za odlazak na svjetski festival plesa u Rumunjsku, a župi Svete Obitelji oslobađanje plaćanja 12.142 kune komunalnog doprinosa za rekonstrukciju župne crkve.