Razvoj kompetencija i bolja mogućnost zapošljavanja kroz projekte Challenge IT, TURN i STEMčići

 IMG 2908

Danas je u Centru mladih održana konferencija za medije na kojoj su predstavljena tri projekta: Challenge IT, TURN i STEMčići. Riječ je o projektima koji će kroz različite edukacije i radionice omogućiti sudionicima razvoj kompetencija na području gospodarstva, IT-a, robotike, poduzetništva, novih medija i drugih područja koja pružaju veću mogućnost zaposlenja, ali i samozapošljavanja.

Svoj rad vezano uz spomenute projekte danas je predstavila Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda kao nositelj projekta Challenge IT i TURN te udruga Connect IT. Grad Slavonski Brod sudjeluje u projektima Challenge IT i STEMčići, a današnjoj konferenciji prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Razvoj kompetencija i bolja mogućnost zapošljavanja kroz projekte Challenge IT, TURN i STEMčići

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.