POTPISAN UGOVOR O DARIVANJU GRADSKOG ZEMLJIŠTA U NASELJU „ANDRIJA HEBRANG“ ŽUPI GOSPE BRZE POMOĆI

ugovorcrkva.jpg.jpgDanas je gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa župnikom župe Gospe Brze Pomoći vlč. Ivanom Lenićem potpisao ugovor o darovanju gradskog zemljišta u Naselju „Andrija Hebrang“ na kojem je prema postojećem prostornom planu predviđena gradnja nove crkve s pratećim sadržajima.
Grad je darovao najvećoj brodskoj Župi zemljišnu parcelu od 1.500 četvornih metara najavljujući potporu i prilikom gradnje nove crkve, kao što je to činio dosad i drugim župama.
Župnik Lenić zahvalio se Gradskom poglavarstvu na darovnom ugovoru ističući kako će nova župa u najvećem brodskom stambenom naselju „Hebrangu“ nositi naziv župa Blaženog Alojzija Stepinca i prenoseći izraze zahvalnosti i Đakovačko-osječkog nadbiskupa msgr. dr. Marina Srakića i pomoćnog biskupa dr. Đure Hranića. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR O DARIVANJU GRADSKOG ZEMLJIŠTA U NASELJU „ANDRIJA HEBRANG“ ŽUPI GOSPE BRZE POMOĆI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.