PROMOVIRANA FOTOMONOGRAFIJA "VOLIM BROD"

promocmonogr.jpg.jpgFotomonografija "Volim Brod" predstavljena je javnosti u Galeriji Ružić kao prilog i poklon ovogodišnjem obilježavanju dana grada Slavonskog Broda.  Nastala u rekordno kratkom roku, fotomonografija autora Stribora Uzelca Schwendemanna u izdanju Posavske Hrvatske, Publicuma i Grada Slavonskog Broda donosi kratki pregled povijesti Broda i opširan pregled brodske sadašnjosti na 253 stranice s više od tisuću fotografija, ilustracija i zemljovida. Prema mišljenju predstavljača, povjesničara prof. Zlatka Uzelca, u fotomografiji su obrađene i neke nove spoznaje i činjenice o urbanogenezi Slavonskog Broda na kojoj treba nastaviti istraživati.  Zahvalu autorima i priređivačima fotomografije na kvalitetno obavljenom poslu uputio je gradonačelnik dr. Mirko Duspara.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PROMOVIRANA FOTOMONOGRAFIJA "VOLIM BROD"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.