ZAPOČELI RADOVI NA GRADNJI INFRASTRUKTURE U ZONI MALOG GOSPODARSTVA „KOLONIJA“

zonkol.jpg.jpgGradonačelnik dr. Mirko Duspara sa suradnicima danas je označio početak gradnje komunalne infrastrukture u Zoni malog gospodarstva „Kolonija“. U prvoj gradskoj zoni malog gospodarstva koja se prostire na 34.000 kvadrata zemljišta i naslanja se na industrijsku zonu Đuro Đaković, što ih je Grad Slavonski   Brod kupio od Đuro Đaković-Holdinga, bit će 12 parcela za gradnju proizvodnih pogona, a natječaj za popunjavanje zone bit će raspisan u sutrašnjem tjednom tisku. Radovi na gradnji infrastrukture u zoni Kolonija (ceste, vodovod, kanalizacija, plinovod...) ugovoreni su s „Osijek-Koteksom“ s rokom od dva mjeseca.  Sukladno ranijoj odluci Gradskog poglavarstva, ugrađenoj u gradski antirecesijski program, poduzetnici koji kupe zemljište u zoni bit će oslobođeni plaćanja komunalnog doprinosa u iznosu od 25 do 100 posto ovisno o veličini objekta kojeg će izgraditi i broju novozaposlenih radnika.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČELI RADOVI NA GRADNJI INFRASTRUKTURE U ZONI MALOG GOSPODARSTVA „KOLONIJA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.