Slavonski Brod domaćin 9. Kongresa pilanara jugoistočne Europe

IMG 3012

Danas je u Slavonskom Brodu održan 9. kongres pilanara jugoistočne Europe koji ove godine okuplja preko 250 predstavnika pilanske industrije i šumarstva te vodeće europske proizvođače pilanskih tehnologija, kao i relevantne institucije te jedinice lokalne samouprave.  Stručnjaci iz Hrvatske, susjednih Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, okolnih država Austrije, Njemačke, Italije te predstavnici europskih udruženja iz Bruxellesa, okupili su se s ciljem unaprijeđenja poslovanja, razmjene iskustva te izgradnje partnerstva. Ovogodišnji tematski fokus Kongresa je mobilizacija dodatnih količina sirovine, povlačenje sredstava iz EU fondova te konkurentnost sektora uz inovacije i tehnološka dostignuća industrije 4.0.

Organizator ovog događaja je Hrvatski drvni klaster, a uz partnere i brojne visoke uzvanike, u ime Grada Slavonskog Broda kongresu je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je pozdravio održavanje kongresa i ove godine s ciljem predstavljanja novih smjerova u rastućoj industriji, ali i cjelokupnog presjeka događanja u sektoru primarne prerade.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod domaćin 9. Kongresa pilanara jugoistočne Europe

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.