Na radost najmlađih: u tijeku je obnova dječjih igrališta u gradskim vrtićima

igralo

U dječjim vrtićima na području grada u tijeku je ugradnja novih dječjih igrala i obnova elemenata za igru koje je zbog dotrajalosti potrebno zamijeniti. Na ovaj način dječji vrtići dobit će kvalitetnije i sadržajnije uvjete boravka za sve polaznike koji će imati na raspolaganju nove tobogane, ljuljačke, vrtuljke i klackalice i druga zanimljiva igrala. Ugovorena vrijednost radova je 889.183,00 kuna bez PDV-a.

Kao grad prijatelj djece, Slavonski Brod već godinama sustavno ulaže u stvaranje sadržaja namijenjenih najmlađim sugrađanima pa se uz redovne projekte i programe s područja predškolskog odgoja sredstva ulažu i u postavljanje novih dječjih igrališta izvan vrtićkih jedinica te u redovno održavanje oko 70 postojećih dječjih igrališta na području.

Podsjetimo da je ulaskom u novu predškolsku godinu energetski obnovljen dječji vrtić „Trnoružica“, a u tijeku su radovi obnove dječjeg vrtića „Maslačak“ čijim će završetkom biti obnovljeni svi dječji vrtići na području grada. U posljednjih osam godina za izgradnju i obnovu dječjih vrtića izdvojeno je preko 30 milijuna kuna. Tako su do danas izgrađena tri nova gradska dječja vrtića s preko 3.000 kvadrata modernog prostora za djecu predškolskog uzrasta.

Kako izgledaju nova dječja igrala i radovi ugradnje pogledajte u fotogaleriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na radost najmlađih: u tijeku je obnova dječjih igrališta u gradskim vrtićima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.