Obilježena 50. obljetnica postojanja i rada Hrvatske lige protiv raka Brodsko-posavske županije

DSC 0082

Prigodnim programom u prostoru Galerije „Ružić“ Hrvatska liga protiv raka Brodsko-posavske županije obilježila je 50. godina svog postojanja i rada. Ova organizacija civilnog društva na području zdravstvene prevencije u svom je pedesetogodišnjem djelovanju uvijek imala istaknute aktivnosti od javnog interesa grada Slavonskog Broda. Uz brojne goste i uzvanike, programu obilježavanja okrugle obljetnice, u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. 

Zamjenik gradonačelnika je zahvalio članovima i volonterima Lige na njihovom predanom radu, provođenju aktivnosti i akcija zahvaljujući kojima su građani danas postali svjesniji važnosti prevencije zloćudnih bolesti te njihovog ranog otkrivanja i liječenja. U tome je Liga protiv raka uvijek imala punu potporu Grada, bez obzira je li riječ o financiranju programa, partnerstvu na projektima, ili sudjelovanju u preventivnim akcijama. Upravo zbog važne uloge koju ima u našoj društvenoj zajednici, ali i u znak zahvale i priznanja njenom predsjedništvu i brojnim volonterima koji su dugogodišnjim humanitarnim radom dali veliki doprinos u borbi protiv zloćudnih bolesti, Ligi je 2011. godine dodijeljeno i javno priznanje Grb Grada Slavonskog Broda.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obilježena 50. obljetnica postojanja i rada Hrvatske lige protiv raka Brodsko-posavske županije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.