• Ostanite doma

POVODOM DANA GRADA POLOŽENI VIJENCI U ČAST POGINULIM I UMRLIM BROĐANIMA

dangravijenac.jpg.jpgProgram službenog obilježavanja dana Grada Slavonskog Broda započeo je danas prije podne polaganjem vijenaca u počast poginulim i umrlim Brođanima.  Gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa zamjenicom dr. Željkom Krištof i članom poglavarstva Vjenceslavom Draženovićem položio je vijenac i zapalio svijeću ispred središnjeg križa na Gradskom groblju, ispred  Domobranskog križa u spomen na žrtve Bleiburga i križnog puta, ispred spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu Stjepana Miletića, ispred spomenika prvog hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu te ispred spomenika poginuloj djeci u Domovinskom ratu u Borovskoj ulici.
U čast sutrašnjeg blagdana Sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada, večeras u 18,30 sati služit će se svečana sveta misa u crkvi Gospe Brze Pomoći, a nakon toga u 20 sati uslijedit će tradicionalne Ivanjske svečanosti i paljenje krijesa u Tvrđavi.
Gradonačelnik Duspara danas je sudjelovao i u svečanom otvaranju tradicionalne akcije „Kupujmo hrvatsko“ Hrvatske gospodarske komore koja je na Korzu okupila velik broj lokalnih  proizvođača.

kupujmohrvatsko.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POVODOM DANA GRADA POLOŽENI VIJENCI U ČAST POGINULIM I UMRLIM BROĐANIMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.