POVODOM DANA GRADA POLOŽENI VIJENCI U ČAST POGINULIM I UMRLIM BROĐANIMA

dangravijenac.jpg.jpgProgram službenog obilježavanja dana Grada Slavonskog Broda započeo je danas prije podne polaganjem vijenaca u počast poginulim i umrlim Brođanima.  Gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa zamjenicom dr. Željkom Krištof i članom poglavarstva Vjenceslavom Draženovićem položio je vijenac i zapalio svijeću ispred središnjeg križa na Gradskom groblju, ispred  Domobranskog križa u spomen na žrtve Bleiburga i križnog puta, ispred spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu Stjepana Miletića, ispred spomenika prvog hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu te ispred spomenika poginuloj djeci u Domovinskom ratu u Borovskoj ulici.
U čast sutrašnjeg blagdana Sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada, večeras u 18,30 sati služit će se svečana sveta misa u crkvi Gospe Brze Pomoći, a nakon toga u 20 sati uslijedit će tradicionalne Ivanjske svečanosti i paljenje krijesa u Tvrđavi.
Gradonačelnik Duspara danas je sudjelovao i u svečanom otvaranju tradicionalne akcije „Kupujmo hrvatsko“ Hrvatske gospodarske komore koja je na Korzu okupila velik broj lokalnih  proizvođača.

kupujmohrvatsko.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POVODOM DANA GRADA POLOŽENI VIJENCI U ČAST POGINULIM I UMRLIM BROĐANIMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.