POTPISANI UGOVORI O NAJMU 12 GRADSKIH STANOVA VIŠEČLANIM OBITELJIMA SLABIJEG SOCIJALNOG STATUSA

Potpisani ugovori o najmu 12 gradskih stanovaNajljepši poklon za sutrašnji Dan grada Slavonskog Broda dobilo je danas 12 obitelji slabijeg imovnog stanja s gradske liste za dodjelu socijalnih stanova koji su s gradonačelnikom dr. Mirko Dusparom potpisali ugovore o najmu novoizgrađenih 12 gradskih stanova u Kažotićevoj ulici.
Gradnja prvih gradskih socijalnih stanova u novijoj povijesti grada zajedno s dječjim igralištem koštala je ukupno 3,389.969 kuna.
Radove je u ugovorenom roku izvela tvrtka „Građevinar“ iz Našica.
Prednost kod dodjele stanova dobile su višečlane obitelji, a u novim stanovima novi dom pronašlo  je ukupno 42 djece.
Stanovi su trosobni, veličine 50 kvadrata s centralnim plinskim grijanjem, termoizolacijom, odvojenim priključcima i parkirališnim mjestom.
U želji da dodatno pomogne u opremanju stanova, Gradsko poglavarstvo pokrenulo je akciju prikupljanja donacija u novcu, namještaju i opremi na koju se dosad odazvalo pedesetak donatora. Useljenje u nove stanove u Kažotićevoj predviđeno je 1. lipnja.

stanoviob.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISANI UGOVORI O NAJMU 12 GRADSKIH STANOVA VIŠEČLANIM OBITELJIMA SLABIJEG SOCIJALNOG STATUSA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.