Javna vatrogasna postrojba Grada Slavonskog Broda danas obilježava 70 godina od osnutka

IMG 3485 resize

Javna vatrogasna postrojba Grada Slavonskog Broda je kao profesionalna vatrogasna postaja započela s radom 1948. godine kada je po odluci tadašnjeg Ministarstva unutarnjih poslova na službu poslano 20 pripadnika Vatrogasne narodne milicije sa zadaćom zaštite od požara.Tako Javna vatrogasna postrojba danas obilježava svoju 70. obljetnicu osnivanja te su tim povodom položeni vijenci, kako u krugu Javne vatrogasne postrojbe, tako i ispred središnjeg križa na Gradskom groblju. U sklopu programa obilježavanja obljetnice održana je i središnja svečanost na kojoj su dodijeljena odlikovanja i priznanja, a isto tako je i u krugu Tvrđave Brod izložena vatrogasna tehnika i oprema za sve zainteresirane. Programu obilježavanja 70. obljetnice osnutka Javne vatrogasne postrojbe Grada Slavonskog Broda prisustvovali su i zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Javna vatrogasna postrojba Grada Slavonskog Broda danas obilježava 70 godina od osnutka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.