MJUZIKLOM «BRILJANTIN» U PETAK POČINJE BRODSKO GLAZBENO LJETO

brodglazbljeto2.jpg.jpgJubilarno, 20. Brodsko glazbeno ljeto otvara se u petak, 5. lipnja u 20,30 sati u Kazališno-koncertnoj dvorani «Ivana Brlić-Mažuranić» velikim mjuziklom «Briljantin»ZGK-a «Komedija» iz Zagreba, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi Slavonski Brod. Okupljene brodske novinare pozdravili su gradonačelnik Mirko Duspara, dr. med i zamjenica gradonačelnika za društvene djelatnosti Ilijana Vrbat Pejić, dipl.uč., a o programima ovogodišnjeg Brodskog glazbenog ljeta govorio je ravnatelj Kazališno-koncertne dvorane Hrvoje Špicer, prof. Naglasio je da je osnovna misao vodilja ovogodišnjeg programa kombinacija nastupa domaćih snaga s gostujućim renomiranim izvođačima.Tako će Brođani moći uživati u koncertu Zagrebačkih solista, folklornoj večeri Hrvatskog plesnog ansambla Lado, koncertu Ruska duga, večeri makedonske glazbe i koncertu Nene Belana. Pojedinačne programe imat će  «Brodski leptirići», LG «Željzničar, HPD «Davor», Brodski harmonikaški orkestar «Bela pl. Panthy», PS «Cascavella «, Brodski tamburaški orkestar.Svi oni imat će i goste programa, a koncerti «Davora» i Brodskog harmonikaškog orkestra bit će ujedno i humanitarnog karaktera. Osim u KKD-u, Glazbenoj školi, Crkvi Presvetog Trojstva, velik broj koncerata održat će se na brodskom Korzu. Voditelj dvorane Hrvoj Špicer i dugogodišnji djelatnik Đuka Andrić zahvalili su se Gradu i gradonačelniku na  potpori ovoj jedinstvenoj kulturnoj priredbi bez  koje bi bilo nemoguće dovesti u Brod najistaknutije programe na razini Hrvatske i šire.           

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MJUZIKLOM «BRILJANTIN» U PETAK POČINJE BRODSKO GLAZBENO LJETO

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.