ASFALTIRANA PJEŠAČKA STAZA U ULICI SVETOG LOVRE

svlovrestaza8.jpg.jpgDanas je asfaltirana pješačka staza u dijelu Ulice Svetog Lovre, od Gradskog groblja prema Gornjoj Vrbi do blizine križanja s Filipovićevom ulicom, u dužini od 350 metara. Cestari su aktivni i u Podvinju gdje je u Ulici Kerdeni sve spremno za asfaltiranje oko 130 metara duge pješačke staze od križanja s ulicom Hrvatskih dobrovoljaca prema zapadu. U Brodskom Vinogorju gradi se produžetak nerazvrstane ceste u Ulici Rozinka (oko 150 metara) i  cesta u Ulici Velike Gospe duga 310 metara.  Ovog tjedna bit će asfaltiran i produžetak Kažotićeve ulice do dvije nove zgrade s 12 gradskih stanova s parkiralištima. Sve je spremno za asfaltiranje rekonstruirane Ulice Pavla Šubića na Jelasu (oko 650 metara), a u pripremi je i rekonstrukcija ceste u Marjanovićevoj ulici na Plavom polju uz koju će biti izgrađene pješačke staze, kao u susjednoj Slunjskoj ulici.

svlovrestaza.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFALTIRANA PJEŠAČKA STAZA U ULICI SVETOG LOVRE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.