Održana svečana promocija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

studenti1 resize

U prostoru Glazbene škole Slavonski Brod držana je promocija diplomiranih studenata dislociranoga studija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Svoje diplome dobilo je 70 promovenata, 40 prvostupnika ranoga i predškolskoga odgoja i obrazovanja, 2 magistre ranoga i predškolskoga odgoja i obrazovanja te 28 magistara primarnoga obrazovanja.

Studente su promovirali izv. prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar, prodekanica za nastavu i studente, doc. dr. sc. Snježana Dubovicki, prodekanica za razvojni i stručni rad i doc. dr. sc. Zvonimir Užarević, prodekan za međunarodnu suradnju i poslovanje. Uz predstavnike Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i druge uvažene goste, novim članovima akademske zajednice na ostvarenom uspjehu čestitao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Naime, Grad Slavonski Brod već godinama kontinuirano ulaže u projekte s područja predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnog školstva, kako bi se omogućili što bolji uvjeti polaznicima vrtića i učenicima gradskih škola, ali i njihovih odgajateljima, nastavnicima i profesorima. 

Zamjenik gradonačelnika čestitao je promoventima, koji su postali dio akademske zajednice, na marljivom radu i trudu koji su bili nužni za postizanje ovog uspjeha, ali i njihovim obiteljima koje su ih podupirale na tom putu.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana svečana promocija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.