PRIJEM ZA ZLATNE KUGLAČKE REPREZENTATIVCE EVICU ŠERFEZ I RANKA MILUTINOVIĆA

slijepikuglaci.jpg.jpgU povodu velikog uspjeha članova hrvatske kuglačke reprezentacije Evice Šerfez i Ranka Milutinovića na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne u Poljskoj, danas je u Gradskoj upravi upriličen prijem za njih i njihova trenera Krešimira Milutinovića. Uz dva zlatna odličja u ekipnoj konkurenciji za mušku i žensku reprezentaciju Hrvatske, u pojedinačnom natjecanju još uvijek aktualna svjetska prvakinja Evica Šerfez osvojila je srebrno odličje, a Ranko Milutinović brončano. Na ovim sjajnim postignućima, kojima su osnažili kuglački ugled Slavonskog Broda, čestitali su im u ime Grada zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović. Na prijemu se zahvalio i tajnik gradskog športskog saveza invalida Ivan Ćosić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ZLATNE KUGLAČKE REPREZENTATIVCE EVICU ŠERFEZ I RANKA MILUTINOVIĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.