NA OVČARI ISPRAĆENI, A NA KORZU DOČEKANI TRKAČI JEDINSTVENOG ULTRAMARATONA “108 KM ZA 108.BRIGADU”

ovcara09j.jpg.jpgČetvrto izdanje ultramaratona “108 kilometara za 108.brigadu” okupilo je danas rano ujutro kod Spomen-obilježja na Ovčari, nedaleko Vukovara, tridesetak trkača većinom iz Slavonskog Broda, ali i iz Zagreba, Osijeka i drugih gradova.  Uz predstavnike grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, sve sudionike kao i svake godine pozdravio je i gradonačelnik Slavonskog  Broda dr. Mirko Duspara koji je sa zamjenikom Zoranom Ivanovićem položio vijence i zapalio svijeće u čast svih poginulih hrvatskih branitelja kod Spomen-obilježja na Ovčari i na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja u Vukovaru.
Zahvalu gradu Slavonskom Brodu na svesrdnoj potpori u organizaciji ovog jedinstvenog ultramaratona u čast 18.obljetnice osnutka legendarne vojne postrojbe odao je predsjednik Organizacijskog odbora i ratni zapovjednik 108. brigade, umirovljeni brigadni general  Josip Zvirotić. Zadovoljstvo sve većim odazivom trkača i nastavkom tradicije izrazio je pokretač ove trke,  prekaljeni maratonac i bivši pripadnik slavne ratne postrojbe Nikola Kovač.

Nakon punih 11 sati trčanja, ultramaratonce je u cilju na brodskome Korzu srdačno dočekalo više stotina Brođana. Potom su zajednički položeni vijenci i zapaljene svijeće ispred spomenika svim poginulim braniteljima iz Domovinskog rata s područja Brodskog posavlja na Trgu Stjepana Miletića. Okupljenima su se obratili gradonačelnik dr. Mirko Duspara i zamjenica župana Ružica Vidaković, a general Josip Zvirotić zahvalio se svima koji su sudjelovali u organizaciji ultramaratona na čuvanju trajne uspomene na sve poginule i nestale pripadnike 108. brigade izrazivši nadu da će dogodine ultramaraton biti još masovniji. 

ciljultramarat1.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 ekipno108.jpg.jpg

 

 

ovcara09c.jpg.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

ovcaraduspzoran.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

vukovarvijenci.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vukovduspzor.jpg.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

ciljmirkograd.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NA OVČARI ISPRAĆENI, A NA KORZU DOČEKANI TRKAČI JEDINSTVENOG ULTRAMARATONA “108 KM ZA 108.BRIGADU”

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.